Previsió Meteorològica pel 17 i 18 de Gener

Dimarts 17 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i durant bona part del matí amb possibilitat d'algun ruixat que podrà aguantar fins a primera hora. Cel asserenant-se a partir de migdia i tarda. Ambient més suau de matinada però molt humit i fresc de dia.

Vent: Gregal moderat a fort a primera hora de la matinada , entre força 4/6 i 5/7, baixant d'intensitat a partir del matí i migdia i girant mica en mica cap a nord. A partir de la tarda i vespre ja bufarà com a molt amb força 2/4.

Estat de la Mar: Forta Maror de matinada amb alguna àrea de maregassa. Forta Maror baixant a maror durant el matí i migdia. marejol a partir de la tarda i vespre. Mar de fons de 2 a 2,5m de matinada baixant a entre 1,5 i 1m a partir de la tarda.

Dimecres 18 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel serè bona part de la jornada amb mala visibilitat a primera hora i força més fred que jornades anteriors. El cel aserenat es mantindrà la resta de la jornada amb ambient més confortable a migdia.

Vent: Gregalet fluix de matinada quue anirà girant a terral. Vent variable de direcció la resta de la jornada amb domini del component nord.

Estat de la Mar: Marejol de matinada baixant a arrissada la resta del dia. Mar de fons de gregal residual, de 0,5m.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada