Previsió Meteorològica pel 13 i 14 de Febrer

Dilluns 13 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 5 i 7ºC
Tª Mínima: Entre -3 i -1ºC

Estat del cel: Cel serè pràcticament tot el dia, només a darreres hores veurem algun núvol alt entrant per ponent. Bona visibilitat i ambient que tornarà a ser molt fred amb glaçades moderades al matí i sensació de fredor acusada pel vent.

Vent: Tramuntana forta de matinada entre força 7/8 i 8/9, durant el matí i fins a la tarda baixarà d'intensitat fins a força 5/7 i a partir del vespre pujarà novament a força 8 i es podran superar els 80 o 90km/h.

Estat de la Mar: Forta Maror amb àrees de Maregassa. Mar de fons de gregal entre 1,5 i 2m d'alçada.

Avís del SMC per SMRisc:

Avís per mínimes d'onada d'aire fred entre les 00 i les 24h de dilluns dia 13.

Dimarts 14 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 6 i 8ºC
Tª Mínima: Entre -2 i 0ºC

Estat del cel: Cel que s'anirà tapant de matinada i quedarà totalment cobert a primeres hores del dia. Durant el matí es pot escapar alguna gota. Fins a mitja tarda o vespre no s'espera que s'obrin clarianes, que es consolidaran a darreres hores de la nit. Ambient fred amb glaçades al matí, però menys intenses que dies anteriors.

Vent: Tramuntana encara forta a primera hora de la matinada de força 6/8, baixarà ràpidament d'intensitat amb el pas de les hores i al matí ja no passarà de força 5. Malgrat que baixi d'intensitat, no desapareixerà en tota la jornada, quedant tramuntaneta de força 3/5 fins a la nit.

Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, baixant a maror a partir del matí. Mar de fons de gregal entre 1 i 1,5m .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada