Previsió Meteorològica pel 14 i 15 de Febrer

Dimarts 14 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 7 i 9ºC
Tª Mínima: Entre 0 i 2ºC

Estat del cel: Cel que s'anirà tapant de matinada i quedarà totalment cobert a primeres hores del dia. Durant el matí es pot escapar alguna gota. Fins a mitja tarda o vespre no s'espera que s'obrin clarianes, que es consolidaran a darreres hores de la nit. Ambient fred amb glaçades al matí, però menys intenses que dies anteriors.

Vent: Tramuntana encara forta a primera hora de la matinada de força 6/8, baixarà ràpidament d'intensitat amb el pas de les hores i al matí ja no passarà de força 5. Malgrat que baixi d'intensitat, no desapareixerà en tota la jornada, quedant tramuntaneta de força 3/5 fins a la nit.

Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, baixant a maror a partir del matí. Mar de fons de gregal entre 1 i 1,5m .

Dimecres 15 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre -1 i 0ºC

Estat del cel: Cel variable encara a primera hora de la matinada amb bandes de núvols alts i mitjos que de cara al matí i migdia seran substituïts per núvols de vent enganxats a les muntanyes. Ambient encara fred i ventat, amb màximes que s'enfilaràn més que en jornades anteriors.

Vent: Tramuntana moderada de matinada i matí de força 4/6 a 5/7, baixant transitòriament d'intensitat al migdia i tarda, per enfortir-se de nou al vespre i nit , quan serà forta i arribarà a força 6/8 amb cops de força 9.

Estat de la Mar: Forta Maror tota la jornada amb àrees de maregassa a partir de la nit. Mar de fons de gregal entre 1 i 1,5m .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada