Previsió Meteorològica pel 11 i 12 de Juny

Dilluns 11 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

Estat del cel: Cel molt tapat durant bona part del dia, amb alguna escletxa de sol a primera hora de la tarda. Possibilitat de ruixats a  la matinada amb una pausa durant el mati. Els ruixats reapareixeran a partir del migdia, durant la tarda i fins la nit es faran més abundants, continuats i poden anar acompanyats de tempesta. Ambient força més fresc que jornades anteriors.
       
Vent: Vent fluix i variable de direcció durant tot el dia, amb domini del llevantet des de la matinada fins el vespre i lleugera tramuntaneta a partir de la nit.

Estat de la Mar: Arrissada durant tota la jornada

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 Apte


Tª Mar: 19,2ºC
Dimarts 12 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i matí, amb intèrvals de núvols mitjos i baixos, però també amb clarianes transitòries que deixaran passar ullades de sol. A partir de migdia les nuvolades aniran a més i durant la tarda, vespre i nit esperem ruixats de moderada intensitat i que ocasionalment poden anat acompanyats de tempesta. Ambient que seguirà força fresc.  
       
Vent: Vent fluix i variable de direcció durant tot el dia, amb domini del llevantet o xaloc de força 1/2. A partir de la nit entrarà tramuntaneta de força 3/5.

Estat de la Mar: Arrissada durant tota la jornada. Lleugera mar de fons de gregal. 

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 Apte


Tª Mar: 19,2ºC
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada