Previsió Meteorològica pel 12 i 13 de Juny

Dimarts 12 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

Estat del cel: Cel tapat  de matinada amb possibilitat de xàfecs acompanyats de tempesta que desapareixeran a altes hores de la matinada. Al matí veurem intèrvals de núvols mitjos i baixos, però també amb clarianes transitòries que deixaran passar ullades de sol. A partir de migdia les nuvolades aniran a més i durant la tarda, vespre i nit esperem ruixats de moderada intensitat i que ocasionalment poden anat acompanyats de tempesta i grop. Ambient que seguirà força fresc.  
       
Vent: Tramuntana de força 5/7 a 4/6 de matinada, encalmant ràpidament durant el matí i girant a llevantet o xaloc de força 1/2 durant la tarda. A partir del vespre i nit entrarà tramuntana de força 4/6, que pot anar precedida de vent de grop.

Estat de la Mar: Maror de matinada amb marejol durant les hores centrals, i de nou maror a la nit. Mar de fons de gregal d'1m d'alçada. 

Condicions per al bany i la navegació:   


 
  Precaució: Tramuntana de matinada i nit i tempesta amb activitat elèctica durant la tarda i vespre.

Tª Mar: 19,2ºC

Dimecres 13 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

Estat del cel: Cel amb núvols abundants de matinada, que s'aniràn trencant amb el pas de les hores i donaran pas a un matí i migdia amb moltes més ullades de sol que dies anteriors, però sense acabar de fer net del tot. A partir de migdia i tarda tornaran a apareixer nuvolades potents que poden tornar a deixar algun ruixat, molt menys importants que els de jornades anteriors. Ambient una mica més suau.   
       
Vent: Tramuntana de matinada de força 4/6, desapareixent a primera hora del matí, per girar a règim de marinada de xaloc de força 2/4 a partir de migdia.

Estat de la Mar: Maror de matinada, baixant progressivament a marejol i arrisada a partir de migdia. Mar de fons de gregal d'1m de matinada i matí.

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 Apte


Tª Mar: 19,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada