Previsió Meteorològica pel 6 i 7 de Juny

Dimecres 6 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: Cel variable amb el pas de bandes o pinzellades de núvols alts i mitjos durant tot el dia, però que no acabaran de tapar el cel. A ultimes hores del dia poden ser més espessos que a la tarda. Ambient cada cop més càlid en un altre dia d'estiu.
       
Vent: Bufarà garbí fluix de matinada, de força 1/3, el qüal girarà a xaloc a mig matí i a  mitjorn a partir de la tarda, de força 2/4.

Estat de la Mar: Arrissada durant tota la jornada, amb marejol mar endins durant la tarda.

Condicions per al bany i la navegació:  

 
 Apte


Tª Mar: 18,8ºC

Dijous 7 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

Estat del cel: Cel variable ja de matinada i matí, amb intèrvals de núvols alts i mitjos que es faran més espessos a partir de mig matí i migdia. Durant la tarda el cel ja estarà molt més tapat i només arribarem a veure alguna clariana al final del dia, quan acabi de passar el front. No esperem pluges, el front només ens portarà núvols.  Ambient, que malgrat el tel de núvols alts, seguirà càlid, amb màximes que es poden acostar als 30ºC.
       
Vent: Bufarà garbí fluix de matinada, el qüal pujarà d'intensitat a partir de mig matí i migdia, passant de força 1/3 a força 4/5 a primera hora de la tarda. A partir de mitja tarda i vespre dominarà més la direcció de mitjorn que no pas de garbí.

Estat de la Mar: Arrissada de matinada, pujant a marejol durant el matí i migdia, amb àrees de maror mar endins a la tarda i vespre.

Condicions per al bany i la navegació:  

 
 Apte


Tª Mar: 18,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada