Previsió Meteorològica pel 1 i 2 de Juliol

Diumenge 1 de Juliol de 2012:

Tª Màxima : Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

Estat del cel: Cel molta variable durant tota la jornada, ja mig cobert de bon matí, però molt més tapat a partir de mig matí i migdia, quan les nuvoaldes i tempestes es faran les protagonistes. A partir de migdia i tarda s'esperen tempestes de forta intensitat i que localment poden anar acompanyades de calamarsa o pedra i grop. Al final del dia la refrescada serà notable, donant per acabada l'onada de calor. 
        
Vent: Entrarà tramuntana a primera hora de la matinada, la qual es mantindrà la resta de la jornada. Serà entre moderada i forta, pujant de força 3/5 a 5/7 durant la segona part de la matinada i matí. Durant el migdia i tarda afluixarà un xic, fins a força 4/6, per després posar-hi un altre cop més forta a vespre i nit.

Estat de la Mar: Marejol, pujant ràpidament a maror i àrees de forta maror a partir de mig matí. Mar de fons de gregal entre el metre i 1,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació:   

 
Precaució: Tempestes i activitat elèctrica a partir de mig matí i migdia i entrada de tramuntana moderada tota la jornada.

Tª Mar: 20,8ºC 



Dilluns 2 de Juliol de 2012:

Tª Màxima : Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

Estat del cel: Cel encara tapat de matinada, amb possibilitat d'algun ruixat o xàfec a primera hora. A parir del matí s'anira trencant la nuvolositat i durant el migdia i tarda ja gaudirem d'un ambient assolellat, amb moltes clarianes i només algun núvol poc important. Ambient més fres, sobretot a primera hora del matí.
        
Vent: Tramuntana forta de matinada , de força 5/7 amb algun cop de força 8. Anirà afluixant de bon matí fins a força 3/5 a mig matí i migdia, i desapareixent de cara a la tarda i vespre, quan entrarà marinada de llevant.

Estat de la Mar: Forta maror de matinada, amb maror a partir del matí i marejol durant la tarda i vespre. Mar de fons destacable de gregal a primera hora , entre 1,5 i 2m.

Condicions per al bany i la navegació:   
Precaució: Tramuntana de matinada i mar de fons o ressaca notable de gregal fins a mitja tarda 


Tª Mar: 20,8ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada