Previsió Meteorològica pel 10 i 11 de Juliol

Dimarts 10 de Juliol de 2012:

Tª Màxima : Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 19 i 21ºC

Estat del cel:Cel serè duranttot el dia, només durant la tarda i vespre veurem nuvolades groixudes cap al Pirineu i Interior, que aqui la costa poden arribar en forma de núvols alts i mitjos molt trencats. Ambienbt un esglaó més càlid.
        
Vent: Terral de matinada amb gir a mitjorn o xaloc de força 3/4 a partir de migdia. 
 
 Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí, amb marejol durant la tarda, sobretot mar enfora.

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 Apte



Tª Mar: 21,7ºC


Dimecres 11 de Juliol de 2012:

Tª Màxima : Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

Estat del cel: Cel força més variable que en jornades anteriors, degut al pas de la cua d'un front entre mig matí i la tarda. De matinada encara estarà ben serè amb aparició d'alguns núvols alts i mitjos durant el matí. De cares a la tarda i vespre aparaixeran nuvolades d'evolució que poden tapar força el cel a partir de mitja tarda, i fins i tot deixar alguna gota a primera hora de la nit.
        
Vent: Terralo tramuntaneta de força 3/4 de matinada, calmarà durant el matí i girarà a marinada fluixa de llevant o gregal fins al vespre, quan de nou tornarà a entrar tramuntana, aquest cop més reforçada durantt el vespre i nit , passant de força 3/4 a 4/6 a ultimes hores.

 Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí amb àrees de marejol, amb marejol durant la tarda,pujant a maror a ultimes hores del dia.Mar de fons de gregal entre 0,5 i 1m al final de la jornada.

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 Apte



Tª Mar: 21,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada