Previsió Meteorològica pel 13, 14 i 15 de Juliol

Divendres 13 de Juliol de 2012:

Tª Màxima : Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre 19 i 21ºC

Estat del cel: Cel variable durant tot el dia amb intèrvals de núvols baixos i mitgencs més abundants durant el matí i migdia. Ambient més càlid, sobretot durant la tarda, i també més xafogós. 
        
Vent: Terral de matinada, calmes de bon matí i gir a marinada d'entre mitjorn i garbí durant la tarda, de força 3/5.

 Estat de la Mar: Arrissada amb estones de calma durant el matí i arrissada amb àrees de marejol durant la tarda, sobretot mar endins.

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 Apte



Tª Mar: 21,2ºC


Dissabte 14 de Juliol de 2012:

Tª Màxima : Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 19 i 21ºC

Estat del cel: Cel variable durant tot el dia amb intèrvals de núvols baixos i mitgencs més abundants a partir de migdia i sobretot durant la tarda, quan si sumaran nuvolades groixudes que no es descarta que acabin donant alguna gotellada poc important.Ambient un xic més fresc.
        
Vent: Tramuntaneta de matinada de força 3/5, girant a provençal o gregalet de força 2/4 a les hores centrals del dia. De cara al vespre i nit tornarà a entrar tramuntana, més reforçada, de força 4/6.

 Estat de la Mar: Marejol tot el dia, amb àrees de maror al final de la jornada. Mar de fons de gregal entre 0,5 i 1m d'alçada.

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 Apte



Tª Mar: 21,2ºC


Diumenge 15 de Juliol de 2012:

Tª Màxima : Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: Cel encara variable de matinada i primera hora del matí, amb núvols mitjos. S'asserenarà del tot a partir de mig matí i fins al final del dia. Jornada amb bona visibilitat i humitats baixes. 
        
Vent: Tramuntana de força 4/6 a 5/7 durant la matinada i matí, baixant a força 3/5 durant el dia i tornant a reforçar-se fins a força 5/7 durant la ultima hora de la tarda, vespre i nit.

 Estat de la Mar:  Maror tot el dia amb àrees de Forta Maror de matinada i també a la nit. Mar de fons de gregal enttre 1 i 1,5m d'alçada.

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 
Precaució: Tramuntana tot el dia i tràgul destacable de gregal.



Tª Mar: 21,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada