Previsió Meteorològica pel 29 i 30 d'Agost

Dimecres 29 d'Agost de 2012:

Tª Màxima : Entre 28 i 30ºC
Tª Mínima: Entre 20 i 22ºC

Estat del cel: Cel cobert de núvols baixos durant la matinada i matí, amb tendència a trencar-se amb el pas de les hores i donar pas a un migdia i tarda més assolellats, no serà fins a darreres hores quan veurem arribar bandes de núvols alts i mitjos per ponent, alhora que tambbé veurem nuvolades groixudes cap al Pirineu i interior. A ultima hora de la nit, és cel quedarà cobert.
        
Vent: Garbí fluix de matinada i matí, amb estones de calma, a partir del migdia i durant la tarda s'imposarà el mitjorn de força 3/4. Al final del dia, el vent tornarà a quedar molt fluix o en calma.
 
 Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol durant la tarda, sobretot mar endins.

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 Apte



Tª Mar: 24,5ºC


Dijous 30 d'Agost de 2012:

Tª Màxima : Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

Estat del cel: Cel cobert des de primera hora de la matinada fins a mitja tarda, quan l'entrada de la tramuntana farà que s'obri alguna clariana, encara que les nuvolades seguiran dominant la situació. Entre mig matí i mitja tarda esperem que pugui caure algun ruixat de curta durada i acompanyat de 4 trons. Tot plegat, molt passatger, degut a l'entrada sobtada de tramuntana. Temperatures clarament a la baixa.  
        
Vent: Tramuntaneta o provençal de matinada i matí, de força 3/4, el qual s'anirà enfortint amb el pas de les hores. Així a mitja tarda ja tindrem tramuntana força 5/7 i a partir del vespre i nit entrarà amb ràbia, amb força 6/8 i cops superiors als 70 o 80km/h. 
 
 Estat de la Mar: Marejol a maror de matinada i fins a migdia, maror a Forta maror a partir de la tarda i Forta Maror ja de nit. Mar de fons de gregal , pujant del metre als 2m al final del dia. 

Condicions per al bany i la navegació:   

 
  Precaució: Entrada de tramuntana, reforçant-se durant tot el dia. 

Tª Mar: 24,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada