Previsió Meteorològica pel 31 d'Agost i 1 de setembre

Divendres 31 d'Agost de 2012:

Tª Màxima : Entre 24 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, amb nuvols alts i mitjos abundants que en mica en mica s'aniran trencant per acció de la forta tramuntana. A partir de mig matí i durant la resta del dia dominarà el cel serè i ben blau , només amb nuvols de vents o retenció a les muntanyes. Ambient més fresc i molt ventat.
        
Vent: Tramuntana forta a molt forta tota la jornada, sobretot de matinada i a partir de la tarda i vespre quan
bufarà de força 6/8 amb cops de força 9 i ratxes superiors als 80km/h. Entre migdia i mitja tarda bufarà més amestraleda i de força 5/7.
 
 Estat de la Mar: Forta maror tot el dia, amb àrees de maregassa a ultima hora de la tarda i vespre. Mar de fons de gregal de 2m d'alçada, pujant a 2,5m al final del dia. 

Condicions per al bany i la navegació:   

 
  Prohibit: Situació de temporal de tramuntana, en dates atípiques . 

Tª Mar: 24,5ºC


Dissabte 1 de Setembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia, només amb algun núvol de vent associat a les muntanyes i també alguna banda de núvols alts al final del dia, viatjant ràpidament de nord a sud. Ambient fresc i molt ventat. Excel·lent visibilitat.
        
Vent: Tramuntana forta a molt forta tota la jornada.
De matinada i fins a migdia bufarà de força 7/8 amb cops de força 9 i a partir de migdia pot baixar un xic d'intensitat cap a força 6/7 amb cops de força 8. A primera hora del dia, les ratxes poden superar els 80-90km/h.
 
 Estat de la Mar: Maregassa amb àrees de Forta Maror a partir de migdia. Mar de fons de gregal de 2m d'alçada, pujant a 2,5m al final del dia. 

Condicions per al bany i la navegació:   

 
  Prohibit: Situació de temporal de tramuntana, en dates atípiques . 

Tª Mar: 24,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada