Previsió Meteorològica pel 11 i 12 de setembre

Dimarts 11 de setembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

Estat del cel:  Cel serè de matinada i matí, encara amb la possibilitat d'alguna boira o núvol baix de bon matí. A partir de migdia i durant  la tarda veurem alguna nuvolada d'evolució cap al Pirineu i també l'arribada de franges de núvols alts per ponent, més abundants de cara a la nit.
        
Vent: Terral fluix durant la matinada,amb marinada de xaloc o llevantet de força 2/3 a partir de migdia i durant la tarda.
 
Estat de la Mar:  Calmes de matinada i matí , amb arrissada a partir de migdia. 

Condicions per al bany i la navegació:   

                                
 
 Apte 

 





Tª Mar: 21,6ºC


Dimecres 12 de setembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

Estat del cel: Celvariable de matinada i matí amb clarianes i intèrvals de núvosl a diferents nivells. A partir de migdia les nuvolades anirien en augment i entre el migdia i mitja tarda es possible que s'escapi algun ruixat o tronada puntual. Al final de la jornada es tornarien a obrir clarianes, coincidint amb l'entrada de tramuntana.
        
Vent: Vent variable de direcció desde la matinada fins a mitja tarda, amb domini de la component marítima. Entre mitja tarda i vespre entrarà la tramuntana a força 4/5 que es reforçarà fins a força 5/7 amb intèrvals de força 8 a ultima hora de la nit i ratxes superiors als 70km/h.
 
 Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de Marejol fins a mitja tarda. A partir d'aleshores entrarà maror, pujant ràpidament a Forta Maror al final del dia. Mar de fons de gregal pujant de 0,5 a 1,5m al final del dia. 
 
Condicions per al bany i la navegació:   
 

 
  Precaució: Tramuntana reforçant-se a partir de mitja tarda
 
Tª Mar: 21,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada