Previsió Meteorològica pel 2 i 3 de setembre


Diumenge 2 de Setembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia malgrat que en alguns moments de la matinada i matí veiem passar bandes de núvols alts de nord cap a sud. Ambient fresc i molt ventat. Excel·lent visibilitat.
        
Vent: Tramuntana forta tota la jornada, de força 5/7 bona part del dia amb intèrvals de força 8 durant la matinada i matí. Ratxes que poden arribar als 70 o 80km/h. 
 
 Estat de la Mar: Forta Maror tot el dia, amb àrees de Maregassa a la matinada i matí. Mar de fons de gregal de 2m d'alçada. 

Condicions per al bany i la navegació:   

 
  Prohibit: Situació de temporal de tramuntana, en dates atípiques . 

Tª Mar: 24,5ºC



Dilluns 3 de setembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

Estat del cel:Cel encara variable de matinada i matí amb bandes de núvols alts i mitjos , viatjant de nord a sud. A partir de mig matí s'asserenarà i dominara el cel ben blau.
        
Vent: Tramuntana de força 5/7 amb cops de força 8 durant la matinada i fins el migdia de dilluns, ratxes superiors als 70km/h. A partir de migdia anirà afluixant fins a força 4/6 a partir del vespre i nit.
 
 Estat de la Mar:  Forta maror amb àrees de maregassa fins el migdia, forta maror durant la segna meitat de la jornada. Mar de fons de gregal entre 1,5 i 2m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació:   

 
  Precaució: Temporal de tramuntana al matí, que anirà afluixant a partir de migdia. 

Tª Mar: 24,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada