Previsió Meteorològica pel 12 i 13 d'Octubre

Divendres 12 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 21 i 23ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada, matí i fins al migdia. De matinada i primera hora del matí hi ha la possibilitat que descarreguin xàfecs o ruixats  moderats, fins i tot acompanyats d'algun tro.  A partir de migdia i durant la tarda s'obriràn forces clarianes i veurem moltes ullades de sol. Ambient més fresc i alhora més net, sobretot després que entri la tramuntana.  
        
Vent: Tramuntaneta o mestralet de matinada, de força 2/4, reforçant-se fins a força 4/5 durant el matí i mantenint-se així la resta del dia.
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí i maror a partir de migdia i durant la tarda. Mar de fons de gregal de 0,5 a 1m d'alçada al final del dia.

Condicions per al bany i la navegació:   
 

Apte. 
   
Tª Mar: 19,4ºC

Dissabte 13 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i al matí amb grans clarianes i estones de sol, però també intèrvals de núvols que mig taparan el cel a estones. Per la tarda es veuran algunes pinzellades de núvols alts. Ambient sensiblement més fresc. No esperem pluja.
        
Vent: Tramuntaneta o mestralet de matinada, de força 3/4, afluixant ja al matí i girant a llevant o xaloc de força 2/3 a partir de migdia. A la nit girarà a garbí de força 2/4.
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada amb alguna àrea de Maror, arrissada amb estones de marejol la resta del dia. Lleuger tràgul de gregal durant la primera meitat de dia.

Condicions per al bany i la navegació:   
 

Apte. 
   
Tª Mar: 19,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada