Previsió Meteorològica pel 13 i 14 d'Octubre

Dissabte 13 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i al matí amb grans clarianes i estones de sol, però també intèrvals de núvols que mig taparan el cel a estones. Per la tarda es veuran algunes pinzellades de núvols alts. Ambient sensiblement més fresc. No esperem pluja.
        
Vent: Tramuntaneta o mestralet de matinada, de força 3/4, afluixant ja al matí i girant a llevant o xaloc de força 2/3 a partir de migdia. A la nit girarà a garbí de força 2/4.
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada amb alguna àrea de Maror, arrissada amb estones de marejol la resta del dia. Lleuger tràgul de gregal durant la primera meitat de dia.

Condicions per al bany i la navegació:   
 

Apte. 
   
Tª Mar: 19,4ºC

Diumenge 14 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada però amb tendència que es vagi tapant ràpidament de núvols alts i mitjos a partir de mig matí i migdia. Per la tarda ja tindrem el cel cobert i a ultima hora del vespre i nit les nuvolades es faran més potents. Ja entrada la nit esperem ruixats de moderada intensitat i que poden anar acompanyats d'alguna tronada. Ambient fresc de dia i fred de matinada i matí.
        
Vent: Terral o garbinet de matinada de força 1/2, girant a garbí moderat entre el matí i fins al vespre, de força 3/5. A ultima hora de la nit començarà a entrar tramuntaneta de força 3/4.  
 
Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí , amb marejol a partir de migdia i durant la tarda. Mar de fons de gregal de 0,5m a ultima hora de la nit. 

Condicions per al bany i la navegació:   
 

Apte. 
   
Tª Mar: 19,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada