Previsió Meteorològica pel 14 i 15 d'Octubre

Diumenge 14 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada però amb tendència que es vagi tapant ràpidament de núvols alts i mitjos a partir de mig matí i migdia. Per la tarda ja tindrem el cel cobert i a ultima hora del vespre i nit les nuvolades es faran més potents. Ja entrada la nit esperem ruixats de moderada intensitat i que poden anar acompanyats d'alguna tronada. Ambient fresc de dia i fred de matinada i matí.
        
Vent: Terral o garbinet de matinada de força 1/2, girant a garbí moderat entre el matí i fins al vespre, de força 4/6. A ultima hora de la nit començarà a entrar tramuntaneta de força 3/4.  
 
Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí , amb marejol a partir de migdia i durant la tarda. Mar de fons de gregal de 0,5m a ultima hora de la nit. 

Condicions per al bany i la navegació:   
 

Apte. 
   
Tª Mar: 19,4ºC

Dilluns 15 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel: Cel cobert de matinada i primera hora del matí, amb possibilitat de ruixats moderats a primera hora de la matinada, amb tendència a desaparèixer i desplaçar-se mar endins. Durant el matí s'obriran grans clarianes i ja de cara a la tarda dominarà l'ambient molt més assolellat, només amb núvols de vent a les muntanyes. Ambient força més fresc i ventat, de tardor.    
        
Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada i fins al vespre, de força 5/7 i ratxes que poden superar els 70km/h. Durant la nit baixarà d'intensitat a força 4/5.
 
Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant a Forta Maror durant el matí i migdia. Mar de fons de gregal d'1,5m d'alçada.

Condicions per al bany i la navegació:   
 
 
 

 Precaució: Tramuntana moderada a forta amb tràgul notable de gregal. 
   

Tª Mar: 19,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada