Previsió Meteorològica pel 15 i 16 d'Octubre

Dilluns 15 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel: Cel cobert de matinada i primera hora del matí, amb possibilitat de ruixats moderats a primera hora de la matinada, amb tendència a desaparèixer i desplaçar-se mar endins. Durant el matí s'obriran grans clarianes i ja de cara a la tarda dominarà l'ambient molt més assolellat, només amb núvols de vent a les muntanyes. Ambient força més fresc i ventat, de tardor.    
        
Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada i fins a primera hora d ela tarda, de força 5/7 i ratxes que poden superar els 70km/h. Durant la nit baixarà d'intensitat a força 4/5.
 
Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant a Forta Maror durant el matí i migdia. Mar de fons de gregal d'1,5m d'alçada.

Condicions per al bany i la navegació:   
 
 
 

 Precaució: Tramuntana moderada a forta amb tràgul notable de gregal. 
   

Tª Mar: 19,4ºC

Dimarts 16 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 20 i 22ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia, en una jornada completament assolellada i encara amb bona visibilitat. Ambient fred de matinada i matí, però amb certa suavitat al centre del dia, l'amplitud tèrmica serà marcada.
        
Vent: Terral de matinada, girant a garbí a partir de mig matí i migdia. A la tarda i vespre el garbí bufarà moderat, a força 3/5.
 
Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol durant la tarda

Condicions per al bany i la navegació:  
 
  
 
 
 Apte
   

Tª Mar: 19,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada