Previsió Meteorològica pel 16 i 17 d'Octubre

Dimarts 16 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 20 i 22ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia, en una jornada completament assolellada i encara amb bona visibilitat. A ultima hora del vespre i nit veurem arribar bandes de núvols prims de oest a est. Ambient fred de matinada i matí, però amb certa suavitat al centre del dia, l'amplitud tèrmica serà marcada.
        
Vent: Terral de matinada, girant a garbí a partir de mig matí i migdia. A la tarda i vespre el garbí s'enfortirà, bufarà moderat, a força 4/5.
 
Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol durant la tarda

Condicions per al bany i la navegació:  
 
  
 
 
 Apte
   

Tª Mar: 19,4ºC

Dimecres 17 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel variable durant bona part del dia. Pel matí i mig dia veurem com mica en mica es va tapant per núvols alts i prims, degut a l'aproximació d'un front que ens afectarà a partir de dijous. Per la tarda i vespré s'hi sumarà l'aparició de núvols baixos, viatjant de sud cap a nord. Ambient més suau a primera hora, però a la vegada força més humit.  
        
Vent: Garbí de matinada de força 4/5, girant progressivament cap a mitjorn fins a migdia i a xaloc a partir d'aleshores, de força 3/4.
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí i marejol amb àrees de maror a partir de migdia. La mar de fons de xaloc anirà en augment, passant del mig metre al metre d'alçada al final de la jornada.

Condicions per al bany i la navegació:  
 
  
 
 
 Apte
   

Tª Mar: 19,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada