Previsió Meteorològica pel 17 i 18 d'Octubre

Dimecres 17 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel variable durant bona part del dia. Pel matí i mig dia veurem com mica en mica es va tapant per núvols alts i prims, degut a l'aproximació d'un front que ens afectarà a partir de dijous. Per la tarda i vespré s'hi sumarà l'aparició de núvols baixos, viatjant de sud cap a nord. Ambient més suau a primera hora, però a la vegada força més humit.  
        
Vent: Garbí de matinada de força 4/5, girant progressivament cap a mitjorn fins a migdia i a xaloc a partir d'aleshores, de força 3/4.
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí i marejol amb àrees de maror a partir de migdia. La mar de fons de xaloc anirà en augment, passant del mig metre al metre d'alçada al final de la jornada.

Condicions per al bany i la navegació:  
 
  
 
 
 Apte
   

Tª Mar: 19,4ºC

Dijous 18 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

Estat del cel: Cel mig tapat de núvols baixos durant la matinada i primera meitat del matí. A partir de mig mati i migdia els núvols baixos es faràn més compactes i ja taparan completament el cel. A partir de mitja tarda i durant el vespre i nit ja esperem algun primer plugim o ruixat.  Ambient suau però molt humit.
        
Vent:  Xaloc moderat, de força 4/5, amb algun cop de força 6 a partir de migdia.  
 
Estat de la Mar: Maror de matinada i matí, pujant a Forta Maror a partir de migdia. Mar de fons de xaloc entre 1,5 i 2m d'alçada.

Condicions per al bany i la navegació:  
 
  
 
Precaució: S'inicia el temporal de xaloc i llevant que ens acompanyarà de dijous a diumenge. 
   

Tª Mar: 19,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada