Previsió Meteorològica pel 20 i 21 d'Octubre

Dissabte 20 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

Estat del cel: Cel cobert tot el dia, potser entre mig matí i migdia arribem a veure alguna tímida clariana, però es tornarà a tapar ràpidament. Esperem pluges durant la matinada i primera hora del matí, que
després d'una pausa al centre del dia, es tornaran a presentar a mitja tarda o vespre. Les pluges cauràn en forma de xàfec moderat i intens i a ultima hora del dia no es descarta que vagin acompanyades de tempesta. 
        
Vent:  Xaloc moderat, de força 3/5 de matinada i matí, girant a llevant de força 4/6 a partir de migdia.
 
Estat de la Mar: Maregassa generalitzada, amb alguna àrea de Mar Brava de matinada i primera hora del matí. Temporal de mar amb onades d'entre 2,5 i 3m arran de costa i més de 3,5m mar endins. 

Condicions per al bany i la navegació:  
 
  

 
Prohibit: Situació de temporal de mar.  
   

Tª Mar: 19,4ºC


Diumenge 21 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

Estat del cel:  Cel cobert durant tot el dia, potser a ultima hora del vespre o nit es comença a obrir alguna clariana. Esperem un dia passat per aigüa, amb pluges abundants i que entre la matinada i mitja tarda poden caure amb forta intensitat i acompanyades de tempesta. Al final del dia les quantitats acomulades poden ser abundants.

        
Vent:  Llevant moderat de matinada, de força 4/5, anirà girant a xaloc de força 4/6 a partir de mig matí i migdia i a ultima hora del dia acabarà per tombar a mitjorn moderat. 
 
Estat de la Mar: Maregassa generalitzada, amb temporal de llevant que seguirà complicant de valent la situació marítima. Tràgul de llevant entre 2,5 i 3m d'alçada. 


Condicions per al bany i la navegació:  
 
  

 
Prohibit: Situació de temporal de mar.  
   

Tª Mar: 19,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada