Previsió Meteorològica pel 31 d'Octubre i 1 de Novembre

Dimecres 31 d'Octubre de 2012:

Tª Màxima : Entre 15 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel:  Cel tapat durant tot el dia. De matinada i fins a mig matí o migdia esperem pluja continuada i abundant, la qual pot anar acompanyada de tempesta i forta intensitat en moments puntuals. Durant la tarda i vespre la pluja tendirà a baixar d'intensitat i amb grans moments de pausa al vespre, per acabar desapareixent a ultima hora de la nit.  Ambient humit, ventat i fred. 
        
Vent: Llevant moderat a fort, de força 5/7 amb cops de força 8 de matinada i primera hora del matí. A partir de mig matí anirà girant progressivament a gregal i després provençal de força 6/8  entre migdia i el vespre. 
 
Estat de la Mar: La situació a mar es complicarà ràpidament amb Forta Maror, pujant a Maregassa a partir de primera hora del matí. Entre mig matí i vespre esperem que les onades encara guanyin més alçada i arribin ben bé als 5 o 6m, amb Mar Brava generalitzada. Termporal de llevant molt dur.  


Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
  Prohibit: Temporal de llevant, girant a gregal a partir de migdia.   
 
Tª Mar: 18,5ºC

Dijous 1 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel:  Cel encara tapat a primera hora de la matinada, quan no descartem que s'escapi alguna gotellada residual. Cel variable a partir de bon matí amb tendència a asserenar-se ràpidament. Gaudirem d'un migdia i tarda molt assolellats, només amb alguna petita nuvolada cap a muntanya. Ambient menys humit i més suau.
        
Vent: Tramuntana moderada, de força 4/6 a primera hora de la matinada, baixant ràpidament d'intensitat i encalmant a partir del matí. La resta del dia el vent serà fluix i variable de direcció, amb xaloc de força 1/3 a partir d emigdia. 
 
Estat de la Mar: Maregassa de matinada, baixant a Forta Maror durant el matí i a Maror amb àrees de marejol a partr de migdia. El tràgul de llevant serà destacable de matinada, però anira baixant progressivament al llarg del dia, dels 3m d'alçada fins no més d'un metre al vespre i nit.   


Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
Precaució: Temporal  de levant de matinada, baixant progressivament al llarg del dia. Estones de mar creuada de matinada i matí. 
 

Tª Mar: 18,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada