Previsió Meteorològica pel 24 i 25 de Gener

Dijous 24 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel:  De matinada i primera hora del matí el cel estarà força cobert, fins i tot no es descarta alguna gota aïllada. Aquests núvols s'aniran trencant amb el pas de les hores, i a partir de migdia i tarda quedaran només núvols de vent cap a muntanya, amb un cel molt més serè. Ambient que seguirà fred i ventat. 


Vent:  Terral de matinada i vent fluix i variable de direcció durant el matí. A partir de migdia començarà a entrar tramuntaneta de força 3/4, la qual es reforçarà a partir del vespre i nit fins a força 5/7 amb cops de força 8.

 Estat de la Mar: Arrissada de matinada i fins al migdia, amb marejol a partir d'aleshores que pujarà a Maror a partir del vespre. A ultima hora de la nit ja s'enfilarà fins a Forta Maror, amb mar de fons de gregal al voltant del metre d'alçada.


Condicions per al bany i la navegació:  

   
    Precaució: Situació de tramuntana a partir d'ultima hora del dia.  
   
Tª Mar: 13,5ºC



Divendres 25 de Gener  de 2013:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 0 i 2ºC

Estat del cel:  Cel serè durant bona part del dia, amb molt bona visibilitat i un ambient net i fred. A partir de la tarda i vespre arribaran pinzellades de núvols alts per ponent, tot plegat per decorar. Ambient fred de matinada i amb lleugera recuperació de cara a migdia.


Vent:  Tramuntana forta de matinada, de força 6/8 i ratxes que poden superar els 70 o 80km/h. A ultima hora de la matinada i primera del matí encalmarà ràpidament, per donar pas a garbí fluix o calmes la resta del dia. 

 Estat de la Mar: Forta Maror amb àrees de maregassa de matinada, baixant progressivament a maror al llarg del matí i marejol a partir de migdia. De matinada i matí, la mar de fons de gregal serà notable, entre 1,5 i 2m d'alçada.


Condicions per al bany i la navegació:  

   
    Precaució: Situació de tramuntana la primera meitat del dia.  
   
Tª Mar: 13,5ºC


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada