Previsió Meteorològica pel 28 i 29 de Febrer

Dijous 28 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel tapat durant tot el dia, amb alguna clariana transitòria a primera hora del matí. Esperem ruixats febles o plugims de matinada, els quals tendiran a desaparèixer al centre del dia. A ultima hora de la tarda i vespre tornaran a reaparèixer les pluges, de sud a nord i de llevant a ponent, aquest cop ja més continuades i de moderada intensitat.


Vent: Llevant fluix a moderat de matinada, de força 3/4 , pujant a força 4/6 a partir de mig matí i migdia i a força 5/7 de cara a la tarda i vespre, quan s'enfortirà notablement i entrarem en situació de temporal. 
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada, pujant a Maror al matí i ja a Forta Maror a partir de mitja tarda. La mar de fons de gregal anirà pujant fins arribar a 1,5 o 2m d'alçada al final del dia.



Condicions per al bany i la navegació:

  
   Precaució:  inici del temporal de llevant.
  Tª Mar: 12,5ºC


Divendres 29 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

Estat del cel: Cel tapat durant tot el dia, serà una jornada on no veurem ni gota de sol. Esperem pluja continuada i de moderada intensitat des de la matinada fins a migdia. A partir de la tarda anira remetent fins a desaparèixer del tot ja de cara al vespre i nit. L'ambient serà molt humit, però també més suau que dies anteriors.


Vent: Llevant fort de matinada i matí de força 5/7 amb cops de força 8. A partir de migdia anirà girant cap a gregal de força 5/7 el qual baixarà cap a força 4/6 al vespre i nit. 
 
Estat de la Mar: Maregassa durant tot el dia, amb tràgul de gregal entre 2,5m i 3m d'alçada. Situació de temporal de llevant o llevantada. 


Condicions per al bany i la navegació:

  
    Prohibit: Temporal de llevant. 

  Tª Mar: 12,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada