Previsió Meteorològica pel 8, 9 i 10 de Febrer

Divendres 8 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 7 i 9ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC


Estat del cel: Cel variable durant tota la jornada. De matinada i primera hora del matí els núvols seran compactes  i taparan del tot el cel, a mig matí s'obriran clarianes transitòries, per tornar-se a tapar durant la tarda. Des de migdia fins a mitja tarda es possible que s'escapi alguna gota, tot plegat molt insignificant. Serà un dia fred, tant de dia com de nit, 100% d'hivern.     

Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6, baixant d'intensitat ràpidament fins a força 2/4 a primera hora del matí. La tramuntana quasi encalmarà a migdia , amb gir cap a gregalet o provençal, però de cara al vespre i nit es tornarà a reforçar, bufant a força 5/7.

Estat de la Mar:  Forta Maror
de matinada, baixant a maror i marejol al llarg del dia. A ultima hora del vespre i nit tornarà a pujar a maror. Mar de fons de gregal de matinada i matí al voltant del metre d'alçada.


Condicions per al bany i la navegació:
  
    Precaució: Tramuntana moderada de matinada.

  Tª Mar: 12,6ºC


Dissabte 9 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 0 i 2ºC


Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada, amb tendència a asserenar-se a primera hora del matí i dominar el cel clar la resta del dia. Hi haurà molt bona visibilitat amb senyals de tramuntana cap a muntanya, ambient fred de ple hivern.      

Vent: Tramuntana moderada tota la jornada, de força 5/7 amb algun cop de força 8 durant el matí. Alguna ratxa pot superar els 70 o 80km/h. A partir de la tarda i vespre anirà afluixant mica en mica cap a força 4/6 i fins arribar a tramuntaneta força 3/5 a ultima hora de la nit. 

Estat de la Mar:  Forta Maror
durant tot el dia, baixant a Maror a partir de la nit. Tràgul de gragal d'entre 1,5 i 2m d'alçada des de la matinada fins a la tarda, baixant a 1m a ultima hora del dia.

Condicions per al bany i la navegació:
  
    Precaució: Tramuntana moderada tot el dia.

  Tª Mar: 12,6ºC



Diumenge 10 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC


Estat del cel: Cel serè de matinada i matí, amb arribada de núvols alts i prims a partir de migdia. Durant la tarda i vespre aquests núvols aniran a més i arribaran a tapar parcialment el cel. A ultima hora de la nit, el cel ja quedarà totalment cobert pel front que ens arriba la matinada de dilluns, de moment sense pluja. Ambient més suau que dies passats, encara que de matinada encarà farà fred.

 
Vent: Terral o garbinet de matinada, girant a garbí fluix a moderat durant el matí i moderat durant la segona meitat de dia, de força 3/5. 
 
Estat de la Mar:  Marejol de matinada, baixant a arrissada a partir del matí. La resta del dia dominarà l'arrissada arran de costa i el marejol mar endins. 

Condicions per al bany i la navegació:
  
    Apte

  Tª Mar: 12,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada