Previsió Meteorològica per l'1, 2 i 3 de Març

Divendres 1 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

Estat del cel: Cel tapat durant tot el dia, serà una jornada on no veurem ni gota de sol. Esperem pluja continuada i de moderada intensitat des de la matinada fins a migdia, es poden acomular quantitats superiors als 50mm al llarg de les 24h del dia.  A partir de la tarda anira remetent fins a desaparèixer del tot ja de cara al vespre i nit. L'ambient serà molt humit, però també més suau que dies anteriors.

Vent: Llevant fort de matinada i matí de força 5/7 amb cops de força 8. A partir de migdia anirà girant cap a gregal de força 5/7 el qual baixarà cap a força 4/6 al vespre i nit. 
 
Estat de la Mar: Maregassa durant tot el dia amb alguna àrea de Mar brava a migdia i primera hora de la tarda, amb tràgul de llevant de 3m a 3,5m d'alçada. Situació de temporal de llevant o llevantada.



Condicions per al bany i la navegació:

  
  Prohibit: Temporal de llevant. 

  Tª Mar: 12,5ºC



Dissabte 2 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel:  Canvi radical de panorama, amb cel variable de matinada però amb tendència a quedar serè a partir de mig matí i migdia. Serà una diada molt assolellada i molt més agradable que dies anteriors.

Vent:  Provençal moderat de matinada, de força 4/6, baixant ràpidament d'intensitat cap a força 3/4 a primera hora del matí i ja girant a gregalet fluix a partir de migdia.
 
Estat de la Mar: Maregassa de matinada, baixant a Forta Maror a primera hora del matí i a Maror a partir de mig matí i migdia. La segona meitat del dia la mar es tranquilitzarà molt i nimés quedarà marejol. Tràgul de gregal de 2,5m d'alçada a primera hora de la matinada, baixant ràpidament a 1,5m al matí i a mig mtre d'alçada a la tarda i vespre.


Condicions per al bany i la navegació:

  
   Precaució: Temporal a la baixa . 

  Tª Mar: 12,5ºC



Diumenge 3 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel:  Cel serè des de la matinada fins a ultima hora de la tarda o vespre, quan veurem arribar bandes de núvols alts de sud cap a nord. Tornarà a ser una jornada assolellada i agradable, sobretot al pic del dia .

Vent:  Terral de matinada, amb gir a llevantet o xaloc molt fluix a les hores centrals del dia, de força 1/3.
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada amb àrees d'arrissada i arrissada la resta del dia.


Condicions per al bany i la navegació:

  
   Apte

  Tª Mar: 12,5ºC


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada