Previsió Meteorològica pel 15,16 i 17 de Març

Divendres 15 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel:  Cel serè tot el dia, només amb algun núvol prim a ultima hora. Visibilitat que seguirà molt i molt bona amb ambient d'hivern, sobretot de matinada i matí.

 
Vent:  Tramuntana forta de matinada, de força 7/9, baixant ràpidament d'intensitat al matí fins a força 4/6 i desapareixent a primera hora de la tarda. A partir d'aleshores el vent quedarà fluix i variable de direcció. 



Estat de la Mar:  Maregassa de matinada, baixant a Forta Maror al matí i a Maror a partir de migdia. A ultima hora de la tarda i vespre ja tindrem marejol. El tràgul de gregal baixarà dels 2m fins 1m d'alçada al migdia i 0,5m d'alçada al vespre.

Condicions per al bany i la navegació:
  
    Precaució: Temporal de tramuntana a la baixa durant tot el dia . 

  Tª Mar: 12,6ºC


Dissabte 16 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel:  Cel variable de matinada, amb bandes de núvols alts i mitjos que aniran augmentant amb el pas de les hores a la vegada que es faran més espesses i acabaran per tapar el cel a partir de mig matí i migdia. A la tarda i nit es mantindrà aquest tel de núvols alts i mitjos. Ambient més suau, sobretot de dies. 

 
Vent:  Garbí fluix de matinada, de força 2/3, el qual augmentarà fins a força 3/5 a partir de mig matí i migdia. A la tarda i vespre bufarà moderat, de força 4/6.




Estat de la Mar:  Arrissada amb àrees de marejol a partir de migdia. 


Condicions per al bany i la navegació:
  
    Apte.

  Tª Mar: 12,6ºC


Diumenge 17 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel:  Cel tapat durant bona part del dia, sobretot de núvols alts i mitjos. Al centre del dia fins i tot veurem alguna clariana transitòria, però cap al vespre es tornarà a carregar i fins i tot pot arribar a caure algun plugim o gota despistada. Ambient força més suau, amb temperatures agradabes a migdia. 

 
Vent:  Garbí moderat durant tot el dia, de força 4/6 i amb alguna ratxa que pot superar els 60km/h.  




Estat de la Mar:  Marejol amb alguna àrea de maror mar endins. 


Condicions per al bany i la navegació:
  
    Apte.

  Tª Mar: 12,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada