Previsió Meteorològica pel 19, 20 i 21 d'Abril

Divendres 19 d'Abril de 2013:

Tª Màxima : Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

Estat del cel:  Cel
que s'anirà tapant de matinada per l'arribada d'un front. Entre el matí i mitja tarda es mantindrà el cel tapat i fins i tot amb probabilitat d'algun ruixat aïllat. A partir de mitja tarda la tramuntana anirà esvaïnt els núvols i ja veurem forçes ullades de sol. Ambient clarament més fresc, sobretot a partir de la tarda.
 
Vent: Bufarà tramuntana tot el dia, anirà entrant de forma moderada de matinada i amtí, amb força 4/6. A partir de migdia i tarda es reforçarà de forma notable, amb força 5/7 i de cares al vespre i nit encarà pujarà a força 6/8 i ratxes que poden superar els 70 o 80km/h. 

   
Estat de la Mar: Marejol pujant ràpidament a maror durant la matinada i matí i ja amb Forta Maror a partir de mitja tarda i vespre. La mar de fons de gregal anirà creixent des d'1m fins 1,5 o 2m al final del dia.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
  
  
Precaució: Entrada de tramuntana al llarg del dia.

  Tª Mar: 13,3ºC


Dissabte 20 d'Abril de 2013:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel:  Cel
serè durant bona part del dia només amb algunes bandes de núvols mitjos tant de matinada com a partir de mitja tarda i vespre. També veurem senyals de tramuntana cap a muntanya. Ambient més fresc i sobretot ventat. 
 
Vent:
Tramuntana forta de matinada, de força 6/8, la qual afluixarà a partir de mig matí i migdia fins a força 4/6. A ultima hora de la tarda i vespre tornarà a guanyar intensitat, fins a força 5/7. Al inici i final del dia les ratxes poden superar els 70 o 80km/h.  
   
Estat de la Mar: Forta maror durant tot el dia, amb àrees de maregassa de matinada i matí. El tràgul de gregal pujarà fins els 2 o 2,5m d'alçada.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
  
  
Precaució: Tramuntana moderada a forta, durant tot el dia 

  Tª Mar: 13,3ºC


Diumenge 21 d'Abril de 2013:

Tª Màxima : Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel:  Cel
variable de matinada amb el pas d'algunes bandes de núvols mitjos. A partir del matí i ja la resta del dia dominarà el cel serè. Les temperatures començaran a pujar, amb un ambient més suau.  
 
Vent:
Tramuntana moderada a forta de matinada, baixant de força 5/7 a 4/6. A partir de mig matí ja perderà molta intensitat, quedant tramuntaneta de força 3/5 que ja desapareixerà a partir de migdia, quan entrarà gregal o llevant de força 2/4.
   
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, baixant a Maror al matí i a marejol a partir de migdia. Tràgul de gregal baixant d'1,5m a 0,5m d'alçada a la tarda.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
  
 
  Apte

  Tª Mar: 13,3ºC


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada