Previsió Meteorològica pel 28 i 29 de Maig

Dimarts 28 de Maig de 2013:

Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel: Cel poc ennuvolat de matinada i matí, amb domini de l'ambient assolellat i alguna banda de núvols mitjos. A partir de mig matí i migdia, les nuvolades aniran en augment i entre migdia i tarda ja seran ben potents i compactes, deixant el cel totalment tapat. Entre migdia i la nit esperem xàfecs i tempestes de moderada a forta intensitat, els quals poden anar acompanyats de calamarsa i grop. Temperatures, altre cop a la baixa.  


 Vent: Vent fluix i variable de direcció fins a migdia, quan girarà primer cap a llevantet fluix i després cap a gregal o provençal de força 3/4. En cas de grop pot entrar tramuntana de forma sobtada.   

 Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí , amb  marejol a partir de la tarda.
 
 Condicions per al bany i la navegació:

 
  Apte.

   Tª Mar: 15,9ºC 


Dimecres 29 de Maig de 2013:

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i primera hora del matí , amb possibilitat d'algun ruixadet. Durant el matí s'obrirà alguna clariana, però a partir del migdia es tornarà a ennuvolar de nuvolades ben potents. Entre migdia i vespre s'esperen xàfecs i tempestes de moderada a forta intensitat i que poden anar acompanyats de calamarsa i grop. Ambient més fresc, sobretot en moments de xàfec.  


 Vent: Lleuger mestralet de matinada i matí, amb gir cap a marinada de xaloc a partir de migdia. Durant la tarda pot entrar vent de grop acompanyant les tempestes. 

 Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí , amb  marejol a partir de la tarda.
 
 Condicions per al bany i la navegació:

 
  Apte.

   Tª Mar: 15,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada