Previsió Meteorològica pel 26 i 27 de Juny

Dimecres 26 de Juny de 2013:

Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, amb algun núvol prim de matinada i matí i senyals de tramuntana cap a muntanya. Molt bona visibilitat i ambient que encara seguirà força fresc de matinada i matí.


Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada i primera hora del matí, de força 5/7. A partir de mig matí anirà baixant d'intensitat cap a tramuntaneta de força 3/5 i estones de gregalet a migdia i tarda. A ultima hora del dia tornarà a bufar una mica més forta, de força 4/6. 

 Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí, baixant cap a maror la resta del dia. Tràgul de gregal entre 1,5 i 1m d'alçada.  


Condicions per al bany i la navegació:


    Preacució: Tramuntana forta la primera meitat del dia.

  Tª Mar: 19,5ºC


Dijous 27 de Juny de 2013:

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

Estat del cel: Cel serè de matina i matí, amb aparició de nuvolades a partir de migdia i tarda. Cap a mitja tarda i vespre seran força compactes i poden arribar a tapar el cel. Ambient una mica més càlid al centre del dia.


Vent: Tramuntana moderada de força 4/6 de matinada i també a ultima hora de la nit. Al centre del dia afluixarà molt, fins a entrar marinada de llevant a gregal a partir de migdia.  

 Estat de la Mar: Maror amb àrees de marejol al centre del dia. Tràgul de gregal entre 0,5 i 1m d'alçada. 


Condicions per al bany i la navegació:


    Apte. Tª Mar: 19,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada