Previsió Meteorològica pel 20 i 21 de Novembre

Dimecres 20 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb bandes de núvols mitjos, circulant de nord a sud. A partir del matí el cel ja quedarà molt més serè, amb celatge típic de tramuntana, amb senyals cap a muntanya. Ambient força més fred

Vent: Tramuntana forta, de força 6/8 i ratxes de més de 80km/h entre la matinada i matí, a partir d'aleshores baixarà d'intensitat cap a força 4/6. 
  
Estat de la Mar: Maregassa des de la matinada fins a primera hora de la tarda, amb Forta Maror a partir d'aleshores i fins al final del dia.  Tràgul de gregal d'entre 2 i 2,5m d'alçada., sobretot a primera hora del dia.

 

Condicions per al bany i la navegació:


 
    Precaució: Tramuntana tot el dia.
 

  Tª Mar: 17,1ºC     


Dijous 21 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb arribada de bandes de núvols alts i prims. Duran el matí i sobretot a partir de migdia, aquests núvols alts i mitjos aniran a més, tapant gairebé el cel cap a la tarda i vespre. A última hora de la nit no es descarta que caigui alguna gotellada o ruixadet.

Vent: Tramuntaneta de força 3/4 a primera hora de la matinada, encalmant a partir del matí i quedant vent fluix, amb domini del garbí al llarg de tot el dia. 
  
Estat de la Mar: Mare
jol de matinada amb arrissada la resta del dia, encara tràgul de gregal de mig metre d'alçada.
 

Condicions per al bany i la navegació:


 
    Apte. 
 

  Tª Mar: 17,1ºC     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada