Previsió Meteorològica pel 8, 9 i 10 de Novembre

Divendres 8 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada amb arribada de núvols alts i mitjos a partir de migdia i tarda. A última hora del dia es poden fer més compactes i tapar força el cel. 

Vent: Garbí fluix de matinada amb vent fluix i variable de direcció la resta del dia. A última hora de la nit entrarà tramuntaneta de força 3/4.
  
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.


Condicions per al bany i la navegació:


      Apte.
 
Tª Mar: 18,7ºC   



Dissabte 9 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada, però amb obertura de clarianes a primera hora del matí, que donaran pas a un cel molt més serè a partir de migdia i tarda. A última hora de la nit tornaran a arribar núvols prims per ponent. No es descarta alguna gotellada de matinada, 4 gotes tot plegat.  

Vent: Tramuntaneta o tramuntana moderada de matinada i matí, entre força 3/5 i 4/6. A mig matí ja haurà mancat per quedar vent fluix i variable de direcció a partir de migdia i tarda. 
  
Estat de la Mar: Maror de matinada i primera hora del matí. La resta del dia dominarà el marejol. De matinada i primera hora del matí hi haurà tràgul de gregal d'entre 0,5 i 1m d'alçada.  


Condicions per al bany i la navegació:


      Apte.
 
Tª Mar: 18,7ºC   



Diumenge 10 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel: De matianda i matí tindrem el cel força entrenyinat de núvols alts i prims, que a mesura que avanci el dia han d'anar marxant. A partir de mig matí dominarà el cel serè, però a la tarda i vespre es pot veure algun núvol de vent cap al nord. Ambient suau a migdia.   

Vent: Terral o mestralet de matinada amb vent fluix durant les hores centrals del dia, amb cert domini del gregalet. Al vespre entrarà tramuntana forta de forma sobtada, de força 7/8 amb cops de força 9 a última hora de la nit i ratxes que poden superar els 90km/h, haurem de prestar molta atenció. 
  
Estat de la Mar: Arrissada fins a última hora de la tarda, al vespre i nit pujarà ràpidament a Forta Maror amb àrees de maregassa mar endins. Tràgul de gregal d'1,5m a 2m d'alçada al final de la nit.   


Condicions per al bany i la navegació:


  
   Apte 1/2 meitat de dia, precaució a última hora amb l'entrada de tramuntana forta.
 
Tª Mar: 18,7ºC   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada