Previsió Meteorològica pel 23 i 24 de Gener

Dijous 23 de Gener de 2014:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada amb cel que s'anirà obrint ràpidament durant el matí, quan ja veurem moltes clarianes. A partir del migdia ja dominarà un cel  serè, només amb algun nuvolet prim a última hora de la tarda i vespre. Ambient no tant fred de dies com la jornada anterior.    


Vent: Entrarà tramuntana de matinada, de força 3/5, pujant a força 4/6 durant el matí. Durant la tarda baixarà cap a tramuntaneta i ja desapareixerà a la nit, quedant fluix i variable de direcció   
  
Estat de la Mar: Marejol de matinada i Maror al matí. A partir de la tarda i vespre tornarà a baixar a marejol. El tràgul de gregal voltarà el metre d'alçada tot el dia. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
     Apte.
 
Tª Mar: 13,7ºC 

Divendres 24 de Gener de 2014:

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb núvols alts que aniran arribant de NW a SE al llarg del matí. La resta del dia dominarà aquest tel de núvols alts, amb resol i ambient apagat. Serà una diada una mica més freda que l'anterior.   


Vent: Vent molt variable de direcció durant tot el dia, amb entrada transitòria de tramuntana de matinada i primera hora del matí, de força 4/5. La resta del dia quedarà vent fluix i variable de direcció.    
  
Estat de la Mar: Marejol tot el dia, amb àrees de Maror al matí. Tràgul de gregal d'1m d'alçada al matí i migdia.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
     Apte.
 
Tª Mar: 13,7ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada