Previsió Meteorològica pel 3, 4 i 5 de Gener

Divendres 3 de Gener de 2014:

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel força tapat de matinada, matí i migdia. Serà un tel de núvols alts i mitjos a estones força espès, que es pot trencar un xic de cares a la tarda i vespre, amb alguna tímida clariana.  
   
Vent: Vent fluix de garbí de força 1/3 durant la matinada i matí. Al centre i final del dia quedarà fluix i variable de direcció.  
  
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia amb calmes de bon matí. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
     Apte.
 
Tª Mar: 14,2ºC 

 

Dissabte 4 de Gener de 2014:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada encara que tendirà a tapar-se del tot a primera hora del matí i fins i tot amb la possibilitat de 4 gotes. A migdia i primera hora de la tarda es poden obrir clarianes, però duraran poc ja que a mitja tarda i vespre es tornarà a tapar, aquest cop de nuvolades més groixudes. Al final del dia esperem ja alguns ruixats de fluixa a moderada intensitat.
   
Vent: Garbí fluix de matinada, pujant a moderat durant el matí , entre força 3/4 i 4/5 durant el migdia i tarda. Al final del dia tendirà a calmar.    
  
Estat de la Mar: Arrissada de matinada amb marejol a partir de migdia i àrees de maror mar endins. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
     Apte.
 
Tª Mar: 14,2ºC 

 

Diumenge 5 de Gener de 2014:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel tapat a primera hora de la matinada, amb possibilitat d'algun ruixat de moderada intensitat. A partir del matí s'obriran grans clarianes i ja al centre del dia dominarà el cel totalment serè, només amb senyals de tramuntana cap a muntanya. Ambient més fresc que dies anteriors.
   
Vent: Entrarà tramuntana forta i sobtada de matinada, pujant cap a força 5/7 i ja força 6/8 amb cops de força 9 durant el matí. Les ratxes poden superar els 80 o 90km/h. A partir de migdia anirà baixant progressivament d'intensitat fins a quedar tramuntana moderada, de força 4/6 al final del dia.     
  
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, amb àrees de maregassa a primera hora del matí. A partir de migdia baixarà cap a Forta Maror amb àrees de Maror al final del dia. Tràgul de gregal entre 1,5 a 2m d'alçada.

   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Precaució:Tramuntana forta la primera meitat de dia.
 
Tª Mar: 14,2ºC

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada