Previsió Meteorològica pel 3 i 4 d'Abril

Dijous 3 d'Abril de 2014:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

Estat del cel: Cel tapat durant tot el dia. De matinada i primera hora del matí encara pot aguantar sense ploure, però a partir de mig matí i fins a la fi del dia ho farà de forma continuada i amb moderada intensitat. Al vespre i nit la pluja es pot tornar més intensa i anar acompanyada de tempesta. Ambient molt humit i més fresc.  

Vent: Llevant moderat, de força 4/6 durant tot el dia.                 
  
Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant a Forta Maror al matí. A partir de migdia s'establirà la Forta Maror amb àrees de Maregassa. El tràgul de llevant superarà els 2,5m d'alçada.    
   
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  
   Precaució: Temporalet de llevant tot el dia   


  Tª Mar: 13,9ºC


 
Divendres 4 d'Abril de 2014:

Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i primera hora del matí. A primera hora de la matinada encara esperem algun ruixat o xàfec intens. A partir del matí ja s'obriran clarianes i a migdia dominarà el cel força serè, només amb senyals de tramuntana i bandes de núvols alts. A la tarda i vespre els núvols ja tendiran a desaparèixer del tot.   

Vent: Entrarà tramuntana moderada a forta de matinada, de força 5/7, pujant a força 6/8 entre el matí i migdia. Algunes ratxes poden superar els 80km/h. A la tarda i vespre baixarà de nou a força 5/7.                  
  
Estat de la Mar: Maregassa durant bona part del dia, baixant a forta maror a partir de la tarda. De matinada i matí hi haurà mar creuada, amb tramuntana i tràgul de llevant de 2 a 2,5m d'alçada.     
   
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  
   Precaució: Tramuntana moderada a forta.  


  Tª Mar: 13,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada