Previsió Meteorològica pel 13 i 14 de Maig

Dimarts 13 de Maig de 2014:

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

Estat del cel: Cel molt tapat de matinada i matí, amb possibilitat de 4 gotes o algun ruixat passatger. A partir de mig matí i migdia s'aniran obrint clarianes, les quals dominaran més a la tarda i vespre, amb moltes estones de sol.

Vent: Tramuntana moderada de força 4/6 de matinada i matí. Al centre del dia mancarà cap a tramuntaneta de força 2/4, però a última hora de la tarda i vespre es reforçarà de nou, cap a força 5/7 amb cops de més de 70km/h.

             
Estat de la Mar: Maror amb àrees de marejol al centre del dia. A la nit pujarà cap a forta maror. El tragul de gregal voltarà el metre d'alçada.


Condicions per al bany i la navegació: 
 


      Precaució: Tramuntana moderada al inici i final del dia.  


  Tª Mar: 16,2ºC


 
 
Dimecres 14 de Maig de 2014:

Tª Màxima: Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia, amb alguna senyal de tramuntana a primera hora del matí. La visibilitat serà molt bona tot el dia.

Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada, de força 5/7 amb algun cop de força 8. A partir de mig matí anirà baixant de força, i ja al centre del dia quedarà tramuntaneta de força 4/5. Es mantindrà tramuntaneta fins al final del dia.

             
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, baixant a maror al matí. La resta del dia es mantindrà la maror amb àrees de marejol. El tràgul de gregal voltarà els 1,5m d'alçada de matinada, baixant a 1m durant el dia.


Condicions per al bany i la navegació: 
 


      Precaució: Tramuntana moderada a forta de matinada.  


  Tª Mar: 16,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada