Previsió Meteorològica pel 28 i 29 de Juliol

Dilluns 28 de Juliol de 2014: 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada i primera hora del matí. A mig mati arribaran núvols prims i començaran a crèixer nuvolades. A migdia ja esperem un cel completament tapat i a primera hora de la tarda els primers xàfecs. Des de mitja tarda fins a última hora del dia les tempestes poden ser intenses i anar acompanyades de forma local de calamarsa.   



Vent: Vent fluix o en calma fins a migdia o primera hora de la tarda. Durant la tarda i vespre serà variable de direcció, amb possibilitats de vent de grop o ratxejat acompanyant les tempestes. A última hora de la nit s'iniciarà tramuntaneta.
           
Estat de la Mar: Calmes fins a migdia i arrissada a partir d'aleshores. 
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
       Apte. 


  Tª Mar: 22,7ºC
 
 Dimarts 29 de Juliol de 2014: 

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i fins a mig matí. de matinada encara esperem xàfecs  intensos i alguna tempesta. No serà fins a primera hora del matí quan la pluja vagi marxant. A migdia s'obriran clarianes i ja a la tarda dominarà el cel més serè, amb alguna nuvolada i senyals de tramuntana. Ambient clarament més fresc.    



Vent: Entrarà tramuntana moderada de matinada, de força 4/6. A primera hora del matí s'enfortirà, amb alguna ratxa superior als 70km/h. Al centre del dia i tarda mancarà d'intensitat per tornar a apretar al vespre i nit, amb força 5/7.
           
Estat de la Mar: Maror de matinada amb àrees de Forta Maror al matí i a darrera hora del dia. Mar de fons de gregal entre 1 i 1,5m d'alçada 
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
       Precaució: Tramuntana moderada tot el dia. 


  Tª Mar: 22,7ºC
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada