Previsió Meteorològica pel 29 i 30 de Juliol

Dimarts 29 de Juliol de 2014: 

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i fins a mig matí. de matinada encara esperem xàfecs  intensos i alguna tempesta. No serà fins a primera hora del matí quan la pluja vagi marxant. A migdia s'obriran clarianes i ja a la tarda dominarà el cel més serè, amb alguna nuvolada i senyals de tramuntana. Ambient clarament més fresc.    



Vent: Entrarà tramuntana moderada de matinada, de força 4/6. A primera hora del matí s'enfortirà, amb alguna ratxa superior als 70km/h. Al centre del dia i tarda mancarà d'intensitat per tornar a apretar al vespre i nit, amb força 5/7.
           
Estat de la Mar: Maror de matinada amb àrees de Forta Maror al matí i a darrera hora del dia. Mar de fons de gregal entre 1 i 1,5m d'alçada 
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
       Precaució: Tramuntana moderada tot el dia. 


  Tª Mar: 22,7ºC
 

Dimecres 30 de Juliol de 2014: 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

Estat del cel: Cel serè la major part del dia, amb ambient assolellat i bona visibilitat. També veurem senyals de tramuntana cap al nord i franges de núvols alts i mitjos, sobretot de matinada, circulant de nord a sud.    


Vent: Tramuntana moderada, de força 4/6 a primera hora de la matinada. A mitja matinada girarà a mestral fluix i es mantindrà així fins a mig matí o migdia. Al centre del dia es mantindrà variable per tornar a entrar tramuntaneta al vespre i nit.
           
Estat de la Mar: Maror de matinada amb marejol la resta del dia. Tràgul de gregal entre 0,5 i 1m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
       Apte. 


  Tª Mar: 22,7ºC
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada