Previsió Meteorològica pel 30, 31 de Gener i 1 de Febrer

Divendres 30 de Gener de 2015:
   
Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i primera hora del matí, fins i tot amb 4 gotes. A migdia es veuran clarianes i estones de sol. A la tarda i vespre tornaran a arribar núvols alts per ponent, que ja seran espessos a la nit. 
 
Vent: Entrarà tramuntana moderada a forta de matinada i matí, de força 5/7. Al centre del dia pararà i ja a la tarda, vespre i nit girarà cap a garbí moderat de força 3/4. 

Estat de la Mar: Forta Maror al matí, baixant a Maror i marejol a partir de migdia i tarda. Tràgul de gregal d'1,5m d'alçada al matí, baixant cap a mig metre a mesura que passi el dia.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
  

   Precaució: Tramuntana forta al matí.


Tª Mar: 13,3ºC 



Dissabte 31 de Gener de 2015:
   
Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i primera hora del matí, durant la matinada no es descarta algun ruixat. Al centre del dia s'obriran grans clarianes i veurem estones de sol, no duraran gaire perquè a la tarda s'inflaran les nuvolades i reapareixeran alguns ruixats i xàfecs, fins i tot amb algun gra de calamarsa. Ambient més fred.   
 
Vent: Lleugera tramuntaneta o mestral durant tot el dia, de força 1/3. Al vespre s'enfortirà fins a moderada, de força 4/6.  

Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol. Tràgul de gregal d'entre 0,5 i 1m d'alçada
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
          Apte.


Tª Mar: 13,3ºC  



Diumenge 1 de Febrer de 2015:
   
Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, amb núvols alts i mitjos. Al matí els núvols aniran marxant i quedarà un cel molt més serè. Lluirà el sol al centre del dia, amb un panorama molt més net. Ambient més fred.   
 
Vent: Tramuntaneta de força 3/4 de matinada i matí. A migdia i tarda  tarda  pujarà a moderada, de força 4/6, amb algun cop per sobre els 60km/h.


Estat de la Mar: Marejol amb Maror al final del dia. Tràgul de gregal d'entre 0,5 i 1m d'alçada
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
          Apte.


Tª Mar: 13,3ºC   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada