Previsió Meteorològica pel 3 i 4 de Febrer

Dimarts 3 de Febrer de 2015:
   
Tª Màxima: Entre 6 i 8ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel tapat tot el dia, no veurem ni gota de sol. Al matí, migdia i tarda esperem pluja feble o com a molt algun ruixat o xàfec moderat. Al llarg del dia la cota de neu anirà baixant dels 900 als 300 0 400m a la tarda i vespre. No seria rar una enfarinada dalt el Montgrí. Ambient molt fred.   
 
Vent: Calma a primera hora de la matinada, girant a gregal de força 3/4. Al matí girarà a tramuntana moderada, de força 4/6 i ja a migdia i tarda pujarà a força 6/8, amb cops per sobre els 80km/h.

Estat de la Mar: Marejol de matinada, pujant a maror a migdia i Forta Maror a la tarda i vespre. Tràgul de gregal entre 1 i 1,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
          Precaució: Tramuntana a partir de mig matí.


Tª Mar: 13,7ºC  Dimecres 4 de Febrer de 2015: 
Aquest pronòstic està condicionat a canvis de darrera hora dels models numèrics. La situació encara es prou incerta.


Tª Màxima: Entre 5 i 7ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel: Cel tapat tot el dia, en un altre jornada sense veure el sol. La major part del dia no esperem pluja, però entre la tarda i la nit es pot escapar algun ruixat de neu fins a nivell de mar. En tot cas, seria anecdòtic, en una lleugera enfarinada. Ambient molt fred, de rigorós hivern. 
 
Vent: Tramuntana moderada de matinada i matí, de força 4/6. A la tarda i vespre s'anirà enfortint una mica fins arribar a força 6/7 a darrera hora.

Estat de la Mar: Maror amb àrees de Forta Maror tot el dia. Tràgul de gregal entre 1 i 1,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
          Precaució: Tramuntana moderada.


Tª Mar: 13,7ºC 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada