Previsió Meteorològica pel 14 i 15 de Maig

Dijous 14 de Maig de 2015:

Tª Màxima: Entre 29 i 31ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, amb bandes de núvols prims, més espessos de matinada. Al centre del dia el sol dominarà amb més força, però a la tarda i vespre tornaran a arribar núvols més compactes, aquest cop de nord a sud
. Ambient càlid, sobretot al matí i migdia.   
 
Vent: Calmes de matinada i matí, amb mitjorn o xaloc de força 1/3 fins a primera hora de la tarda. Després d'una calma breu, al vespre entrarà tramuntana forta de forma sobtada, amb ratxes d'entre 80 a 90km/h al final del dia.


Estat de la Mar:
Arrissada fins a mitja tarda. Al vespre i nit pujarà ràpidament a Forta Maror, amb tràgul de gregal de més d'1,5m d'alçada.
  
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
     Precaució: Tramuntana forta i sobtada al vespre.

Tª Mar: 18,2ºC



Divendres 15 de Maig de 2015:

Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

 
Estat del cel: Cel
més tapat de matinada i primera hora del matí, fins i tot amb possibilitat d'alguna gotellada. A mig matí ja veurem moltes més clarianes i malgrat alguna nuvolada groixuda, a migdia i tarda ja veurem moltes més estones de sol. Al final del dia quedarà serè amb senyals de tramuntana cap al nord. Ambient clarament més fresc.   
 
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 6/8. Al matí i migdia afluixarà molt, quedant tramuntaneta o fins i tot estones de vent fluix. A mitja tarda es tornarà a reforçar la tramuntana i al vespre i nit bufarà forta a molt forta, de força 7/9 i cops per sobre els 90km/h a la nit.


Estat de la Mar:
Forta Maror de matinada i matí, maror a migdia i Forta maror pujant a maregassa a la nit.
  
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
     Precaució: Tramuntana forta de matinada i final del dia.

Tª Mar: 18,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada