Previsió Meteorològica pel 13 i 14 d'Agost

Dijous 13 d'Agost de 2015:

Tª Màxima: Entre 30 i 32ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

 
Estat del cel:
Cel variable des de primera hora, amb núvols alts i mitjos avançant d'oest a est. A migdia s'aniran imposant les nuvolades, que a mitja tarda i vespre es faran molt més gruixudes i compactes. Aleshores quedarà el cel completament tapat. Entre mitja tarda i nit esperem l'arribada de tempestes o grop, descarregaran amb força. Ambient càlid a migdia però refrescant al vespre i nit.  
 
Vent: Garbí de força 3/4 des de la matinada fins a primera hora de la tarda. A mitja tarda quedarà variable, amb entrada de vent de grop en cas de tempesta. Ja arribada la nit girarà tramuntaneta de força 3/5. 


Estat de la Mar:
Arrissada amb marejol a darrera hora.

    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
     Apte.

Tª Mar: 23,1ºC



Divendres 14 d'Agost de 2015:

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

 
Estat del cel:
Cel variable tot el dia, de matinada i matí s'alternaran els núvols i clarianes. A partir de migdia les nuvolades agafaran empenta i al llarg de la tarda tornaran a tapar el cel. Arribada la nit es començaran a dissipar. Es manté el risc de xàfecs i tronades durant la tarda i vespre, viatjant de l'interior a la costa. Ambient clarament més fresc. 
 
Vent: Tramuntana de força 4/6 a primera hora de la matinada, afluixant cap a tramuntaneta al matí. A migdia calmarà i entrarà una mica de marinada o gregal de força 2/4. De nit es tornarà a imposar la tramuntaneta. 


Estat de la Mar:
Marejol amb àrees de maror de matinada. Tràgul de gregal entre 0,5 i 1m d'alçada.

    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
     Apte.

Tª Mar: 23,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada