Previsió Meteorològica pel 24 i 25 de Novembre

Dimarts 24 de Novembre de 2015:

Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

 
Estat del cel:
Cel serè de matinada i matí. A partir de migdia aniran arribant bandes de núvols alts i prims per l'oest i pel nors. Ja a la tarda i nit, aquests núvols es faran més espessos. Ambient que seguirà fred, de ple hivern.

     
Vent: Tramuntana moderada a primera hora de la matinada, de força 3/5. Al matí ja baixarà cap a tramuntaneta de força 2/4 i es mantindrà així la resta del dia.  

Estat de la Mar:
Maror, amb tràgul de gregal d'1m d'alçada
.
      
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
   Apte.

Tª Mar: 17,6ºC



Dimecres 25 de Novembre de 2015:

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

 
Estat del cel:
Cel tapat tota la matinada i matí, ben be aguantarà cobert fins a migdia. Entre mig matí i primera hora de la tarda no es descarta alguna gotellada o ruixat. A la tarda s'aniran trencant els núvols i a darrera hora del vespre i nit ja quedarà un cel més variable. Ambient encara d'hivern.

     
Vent: Vent fluix i variable de matinada i matí, amb mestral fluix, de força 3/4 a migdia. A mitja tarda entrarà tramuntana forta, de força 6/8, que de cares a la nit es reforçarà a força 7/9 i ratxes que ja poden superar els 90km/h.  

Estat de la Mar:
Marejol de matinada i matí. A la tarda i vespre pujarà ràpidament a Forta Maror i al final del dia ja hi haurà maregassa
. Tràgul de gregal de 2m d'alçada a la nit.
      
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
   Precaució: Tramuntana forta al vespre i nit.

Tª Mar: 17,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada