Previsió Meteorològica pel 6 i 7 d'Abril de 2016

Dimecres 6 d'Abril de 2016:

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

 
Estat del cel: Cel força tapat de matinada, però els núvols aniran marxant i al matí ja dominarà un panorama molt més assolellat, només amb alguns núvols alts i mitjos i senyals de tramuntana. Els núvols alts es mantindran la resta del dia. Ambient temperat a migdia.        
 
Vent: Tramuntana moderada a forta, de força 5/7, tot el dia. A migdia pot baixar fins a força 4/6. Les ratxes poden superar els 70km/h al llarg de tot el dia.   

Estat de la Mar:
Forta Maror tot el dia, amb tràgul de gregal d'1,5 a 2m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Precaució: Tramuntana moderada. 
 
  Tª Mar: 13,6ºC



Dijous 7 d'Abril de 2016:

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada, només amb alguns núvols prims que es mantindran al matí. A migdia ja apareixerà alguna nuvolada, que aniran a més durant la tarda fins arribar a tapar el cel al vespre i nit. A darrera hora de la nit no es descarta algun petit ruixat o xàfec.         
 
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6. Al matí i migdia afluixarà fins a tramuntaneta. No serà fins a la nit quan es torni a reforçar, entrarà més forta , amb força 5/7.     

Estat de la Mar:
Maror tot el dia, amb àrees de forta maror de matinada i a darrera hora de la nit. Tràgul de gregal entre 1 i 1,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Precaució: Tramuntana moderada. 
 
  Tª Mar: 13,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada