Previsió Meteorològica per 13 i 14 de Juliol de 2016

Dimecres 13 de Juliol de 2016:

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

 
Estat del cel: Cel força tapat de matinada i primera hora del matí, amb nuvolades circulant de nord a sud. A mig matí el cel quedarà més aserenat i net, amb senyals de tramuntana, mentre que a mitja tarda i vespre tornaran a arribar núvols i nuvolades que tornaran a deixar el cel mig ennuvolat. Ambient clarament més fresc i ventat. 
 
Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada i matí, de força 5/7. Al centre del dia baixarà a moderada de força 4/6. Ja al vespre i nit es tornarà a reforçar fins a força 5/7. Al llarg del dia les ratxes poden superar els 70km/h.
 
Estat de la Mar: Forta maror amb àrees de maror a migdia. Tràgul de gregal d'1,5m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Precaució: Tramuntana tot el dia. 
 
  Tª Mar: 23,6ºC



Dijous 14 de Juliol de 2016:

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

 
Estat del cel: Cel variable tota la matinada i matí, a estones molt ennuvolat. Ja a migdia però sobretot a la tarde les clarianes seran més abundants i al final del dia ja quedarà el cel serè, només amb alguna senyal de tramuntana. Ambient més fresc.  
 
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 5/7, baixant a força 4/6 al centre del dia. A mitja tarda i vespre la tramuntana es reforçarà i al final del dia bufarà forta , amb força 6/8. Les ratxes poden tocar els 80km/h.
 
Estat de la Mar: Forta maror tot el dia. Tràgul de gregal de 2m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Precaució: Tramuntana tot el dia. 
 
  Tª Mar: 23,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada