Previsió Meteorològica per 15, 16 i 17 de Juliol de 2016

Divendres 15 de Juliol de 2016:

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

 
Estat del cel: Cel serè tot el dia, no veurem ni un sol núvol. Tot plegat amb una visibilitat excel·lent i ambient més càlid a migdia.   
 
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 6/8, baixant a força 4/6 al centre del dia. A mitja tarda baixarà a tramuntaneta de força 3/5 i ja més feble entrada la nit. De matinada les ratxes poden superar els 80km/h.
 
Estat de la Mar: Forta maror de matinada i matí, amb maror a partir de migdia. Tràgul de gregal de 2m d'alçada, baixant a 1m a la tarda.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Precaució: Tramuntana forta de matinada. 
 
  Tª Mar: 23,6ºC



Dissabte 16 de Juliol de 2016:

Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

 
Estat del cel: Cel serè tot el dia, potser alguna resta de núvols prims de matinada però poca cosa més. Ambient net, assolellat i més càlid a migdia.   
 
Vent: Tramuntaneta o terral reforçat a primera hora de la matinada. Al matí ja quedarà en calma, per girar després a marinada de xaloc de força 1/3 a migdia. A la nit tornarà a quedar en calma. 
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada baixant a arrissada al matí i la resta del dia. Encara lleuger tràgul de gregal a primera hora de la matinada.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
  Tª Mar: 23,6ºC



Diumenge 17 de Juliol de 2016:

Tª Màxima: Entre 30 i 32ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

 
Estat del cel: Cel serè tot el dia, no veurem ni un sol núvol. Ambient de ple estiu, amb una recuperació clara de la temperatura.
 
Vent: Terral de matinda, calmes al matí i marinada de xaloc a mitjorn de força 2/3 a migdia i tarda. A la nit quedarà garbí fluix.
 
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
  Tª Mar: 23,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada