Previsió Meteorològica per 21 i 22 de Juliol de 2016

Dijous 21 de Juliol de 2016:

Tª Màxima: Entre 30 i 32ºC
Tª Mínima: Entre 21 i 23ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia, de matinada les nuvolades seran més importants i no es descarta algun xàfec, el qual anirà acompanyat de fang. La resta del dia es mantindran les nuvolades i també estones de sol. Ambient xafogós, però màximes més curtes.
 
Vent: Variable de matinada, entre calmes i una mica de gregal a primera hora del matí. A migdia i tarda s'imposarà la marinada de xaloc a mitjorn de força 2/4.
 
Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol a la tarda.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
  Tª Mar: 21,9ºC



Divendres 22 de Juliol de 2016:

Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre 21 i 23ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia, de matinada i matí ens esperen núvols alts i mitjos i ja a migdia creixeran nuvolades amb més força que dies anteriors. A la tarda i vespre es mantindran les nuvolades, però viatjant cap al sud amb el pas de les hores. No es descarta algun ruixat o gotellada a primera hora de la tarda. Ambient molt més net i menys xafogós.
 
Vent: Variable de matinada amb entrada de gregal a mig matí, de força 2/4. A migdia el gregal serà moderat, de força 3/5. Ja al vespre girarà cap a tramuntana moderada de força 3/5 amb ratxes superiors als 50km/h al final del dia. 
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí amb maror a partir de migdia . Tràgul de gregal d'1m d'alçada a la tarda i vespre.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
  Tª Mar: 21,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada