Previsió Meteorològica per 22, 23 i 24 de Juliol de 2016

Divendres 22 de Juliol de 2016:

Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre 21 i 23ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia, de matinada esperem ja algunes nuvolades i fins i tot alguna tronada seca. Les nuvolades es mantindran durant tot el dia, amb estones de cel completament ennuvolat i altres amb ullades de sol. Al llarg de la tarda, i sobretot arribada la nit , no descartem algun ruixat o xàfec. Ambient més fresc i net.
 
Vent: Variable de matinada amb entrada de provençal a mig matí, de força 3/5. A migdia el gregal serà moderat, de força 3/5. Ja al vespre girarà cap a tramuntana moderada de força 4/6 amb ratxes superiors als 60km/h al final del dia. 
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí amb maror a partir de migdia . Tràgul de gregal d'1m d'alçada a la tarda i vespre.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Precaució: Tramuntana moderada i tràgul de gregal. 
 
  Tª Mar: 21,9ºC



Dissabte 23 de Juliol de 2016:

Tª Màxima: Entre 28 i 30ºC
Tª Mínima: Entre 19 i 21ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada i fins a mig matí. De matinada i primera hora del matí es poden repetir alguns xàfecs o ruixats moderats. Al final del matí escamàrà i ja durant la tarda s'obriran clarianes amb grans estones de sol. Ambient agradable i molt més net.
 
Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada , de força 5/7. Al matí baixarà ràpidament d'intensitat fins a tramuntaneta de força 3/5, que es mantindrà la resta del dia.  
 
Estat de la Mar: Maror tot el dia , amb àrees de Forta Maror de matinada. Tràgul de gregal d'1,5m d'alçada
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
  Tª Mar: 21,9ºC



Diumenge 24 de Juliol de 2016:

Tª Màxima: Entre 30 i 32ºC
Tª Mínima: Entre 20 i 22ºC

 
Estat del cel: Encara aguantarà alguna nuvolada de matinada, però la resta del dia dominarà el cel molt més serè. Ja només amb nuvolets de tarda cap al interior. Ambient net i més càlid a migdia. 
 
Vent: Mestral fluix de matinada, de força 2/3. A migdia dominarà la marinada de xaloc fluix i ja a la tarda i vespre girarà cap a garbí. 
 
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
  Tª Mar: 21,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada