Previsió Meteorològica pel 20 i 21 de Desembre de 2016

Dimarts 20 de Desembre de 2016:

Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tot el dia. De matinada esperem pluja intensa que anirà remetent a parimera hora del matí. La resta del dia dominarà el cel molt tapat, amb alguna gota o plugim al llarg de tot el dia. Ambient més fred, sobretot gràcies al vent.   
   
Vent:  Provençal fort de matinada, de força 6/8 que anirà girant a tramuntana força 5/7 al matí. Es mantindrà la tramuntana tot el dia amb ratxes que superaran els 70km/h.  
 
Estat de la Mar: Mar Brava de matinada i matí, baixant a maregassa a partir de migdia. Tràgul de llevant entre 4 i 4,5m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Prohibit. Temporal amb mar creuada
 
   Tª Mar: 14,3ºC



Dimecres 21 de Desembre de 2016:

Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat de matinada i primera hora del matí, de matinada encara es pot escapar alguna gotellada. A mig matí i migdia s'aniran trencant els núvols i a primera hora de la tarda ja veurem molt més el sol. Al final del dia quedarà un panorama més serè.  
   
Vent:  Tramuntana moderada a forta de matinada i fins a migdia, de força 5/7. A migdia baixarà d'intensitat cap a força 3/5 i ja a darrera hora del dia bufarà molt més fluixa, de força 3/4.  
 
Estat de la Mar: Maregassa de matinada i primera hora del matí, amb Forta maror a partir de migdia. Tràgul de gregal baixant de 3m a 1,5m d'alçada a mitja tarda i vespre.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Prohibit. Temporal a la baixa.

  
   Tª Mar: 14,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada