Previsió Meteorològica pel 21 i 22 de Desembre de 2016

Dimecres 21 de Desembre de 2016:

Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat de matinada i primera hora del matí, de matinada encara es pot escapar alguna gotellada. A mig matí i migdia s'aniran trencant els núvols i a primera hora de la tarda ja veurem molt més el sol. Al final del dia quedarà un panorama més serè.  
   
Vent:  Tramuntana moderada a forta de matinada i fins a migdia, de força 5/7. A migdia baixarà d'intensitat cap a força 3/5 i ja a darrera hora del dia bufarà molt més fluixa, de força 3/4.  
 
Estat de la Mar: Maregassa de matinada i primera hora del matí, amb Forta maror a partir de migdia. Tràgul de gregal baixant de 3m a 1,5m d'alçada a mitja tarda i vespre.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Prohibit. Temporal a la baixa.

  
   Tª Mar: 14,3ºC



Dijous 22 de Desembre de 2016:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 4ºC

 
Estat del cel: Cel serè bona part del dia, només amb bandes de núvols prims a partir del vespre i nit. Ambient mes temperat de dia però també més fred de nit.  
   
Vent:  Tramuntaneta de matinada de força 2/3. Al centre del dia girarà a gregal fluix fins a encalmar a darrera hora de la tarda.  
 
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, baixant a Maror a mig matí i a marejol a la tarda. Tràgul de llevant baixant de 1,5m a 0,5m d'alçada a la tarda.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Precaució: Encara tràgul destacable.
  
   Tª Mar: 14,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada