Previsió Meteorològica pel 10 i 11 de Gener de 2017

Dimarts 10 de Gener de 2017:

Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

 
Estat del cel: Arribaran núvols de matinada i es taparà el cel ràpidament, sobretot de núvols alts i mitjos. Es mantindrà el cel tapat fins a migdia o primera hora de la tarda, amb més clarianes a la tarda i vespre. Al matí pot arribar a caure alguna gota. Ambient més fred de dia.
   
Vent:  Calmes o lleuger mestral entre la matinada i migdia. A primera hora de la tarda entrarà tramuntana de forma sobtada , i bufarà forta desde mitja tarda fins a la nit amb força 6/8 i ratxes de fins a 80 o 90km/h.   
 
Estat de la Mar: Arrissada fins a migdia. A la tarda pujarà ràpid a Forta Maror, amb tràgul de gregal d'1,5 a 2m d'alçada al final del dia. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Precaució: Tramuntana forta a partir de migdia. 
 
Tª Mar: 14,3ºC



Dimecres 11 de Gener de 2017:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

 
Estat del cel: Cel serè, amb algunes senyals de tramunatana de matinada i també alguns núvols alts i de vent a la tarda i vespre.
   
Vent:  Tramuntana forta de matinada, de força 5/7, baixant a moderada al matí de força 4/6 que es mantindrà fins a migdia. A partir de la tarda quedarà tramuntaneta de força 3/4.   
 
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí, amb maror a partir de migdia. Tràgul de gregal de 2m a la matinada, baixant a 1,5m d'alçada al matí i a 1m a la tarda. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Precaució: Tramuntana moderada i tràgul destacable. 
 
Tª Mar: 14,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada